Welkom bij Mas Santo, de vakantievilla et événement d'entreprise à Buurt van Barcelona, ​​Sitges, Cubelles.

Deze masia, de villa, dateert uit het jaar 1608 en ligt op 45 min. ten zuiden van Barcelona en slechts 5 km naar de

prachtige stranden. Het herbergt 20 gasten in haar 10 ruime slaapkamers. De wining bestaat uit de belangrijkste villa, een bijlage en een suite, allemaal ingericht met mediterrane invloeden en moderne gemakken van vandaag. De buitenruimtes zijn voorzien van een zwembad met een grote zithoek, een aantal particuliere chill out zones en lokale bomen en planten.

 

Een geweldige verbinding met de internationale luchthaven van Barcelona en Tarragona Reus, en de rustige natuurlijke omgeving maken Mas Santo een unieke plek om familie vakantie, gedenkwaardige bruiloften, zakelijke trainingen, inspirerende verbaderingen, productpresentaties of vie. De locatie kan evenementen rencontré groepen tot 80 gasten ontvangen.

 

Van het levendige dorp Sitges est het een aangename 20 min. rijden door de mediterrane heuvels met zo nu en dan een uitzicht op zee. Gelegen in het midden van de beroemde wijnstreek El Penedes, is de villa gelegen op een rustige heuvel met een

prachtig uitzicht naar het zuiden over het Catalaanse platteland met zijn olijf- en pijnbomen, en aan de horizon kunt u de zee zien.

 

Neem eens een kijkje op de website en voel je vrij om contact met ons op voor

eventuele vragen.